Gostiljska vrela

Smeštaj & Sobe

Oaza udobnosti i zabave

Uz udoban smeštaj i ukusnu hranu, vaš boravak u Odmaralištu Gostiljska Vrela biće nezaboravno iskustvo koje će vas nadahnuti i motivisati. Pridružite nam se i uživajte u aktivnom odmoru na Zlatiboru!

Soba

kapacitet

1/1 Jednokrevetna soba

Manja soba opremljena udobnim krevetom, garderoberom, radnim stolom. Kupatilo sa tušem, čista posteljina i jastuci i besprekorna higijena je nešto na čemu posebno insistiramo. Soba poseduje LED TV kao i internet WiFi mrežu.

Izgled sobe

1/2 Dvokrevetna soba

Komforna soba opremljena udobnim krevetom, garderoberom, radnim stolom. Kupatilo sa tušem, čista posteljina, jastuci i besprekorna higijena je nešto na čemu posebno insistiramo. Soba poseduje LED TV kao i internet WiFi mrežu.

1/3 Trokrevetna soba

Soba opremljena udobnim krevetima, garderoberom, radnim stolom. Kupatilo sa tušem, čista posteljina i jastuci i besprekorna higijena je nešto na čemu posebno insistiramo. Soba poseduje LED TV kao i internet WiFi mrežu.

1/4 Četvorokrevetna soba

Manja soba opremljena udobnim krevetom, garderoberom, radnim stolom. Kupatilo sa tušem, čista posteljina i jastuci i besprekorna higijena je nešto na čemu posebno insistiramo. Soba poseduje LED TV kao i internet WiFi mrežu.

Pogodnosti

Šta je još u ponudi?

Info

Sadržaj

Free WiFi

U celom objektu je dostupan besplatan internet – bežični WiFi.

Parking

Obezbeđen je parking prostor za posetioce dečijeg odmarališta i restorana.

Fudbalski teren

Idealno mesto za pripreme mladih fudbalera i sportista na travnatom terenu.

Sportska sala

Zatvorena sportska sala sa terenom za basket – košarku.

Žurkaonica

Multifunkcionala sala za sport i razna dečija druženja i zabavu.

Otvoreni Bazen (Leto)

Tokom vrelih letnjih meseci na raspolaganju je otvoreni bazen, koji se puni pijaćom vodom sa obližnjeg izvora. Dimenzije bazena 35m x 15m, dubine od 0.5 – 1.6m.

Zoo vrt

Zološki vrt je posebna atrakcija sa domaćim i divljim životinjama iz neposrednog okruženja.

Ribnjak

Poseban segment u oviru odmarališta čini i ribnjak sa pastrmkom koja je u dnevnom meniju restorana.

ZOO VRT sa domaćim životinjama

Zoo vrt sa domaćim životinjama na Zlatiboru je divno mesto koje nudi jedinstveno iskustvo upoznavanja sa raznovrsnim faunom Balkana i šireg područja. Ovaj zoo vrt je poseban jer se fokusira na domaće životinje i omogućava posetiocima da se povežu sa životinjama iz okoline.

Posetioci mogu videti različite vrste životinja koje obitavaju na planinskim područjima, kao i one tipične za šumske i ruralne krajeve.

Zoo vrt pruža edukativno iskustvo, omogućavajući posetiocima da nauče više o životinjama, njihovom životnom prostoru, navikama i ugroženosti. Takođe, posetioci mogu imati priliku da se upuste u interakciju sa određenim životinjama kroz organizovane aktivnosti poput hranjenja ili obilaska unutar ograđenih prostora.

Osim edukacije, zoo vrt takođe pruža prostor za opuštanje i uživanje u prirodi, sa šetalištima, klupama i uređenim prostorima za odmor. To ga čini idealnim mestom za porodični izlet ili opuštajuću šetnju u prirodi Zlatibora.

 

Imate pitanje?

Budimo u kontaktu